Rafting i Sjoa

– Elveopplevelser i verdensklasse!
book din raftingopplevelsePraktisk informasjon om rafting i Sjoa

Rafting i utsøkt, norsk natur. Rolige partier, trange juv og fossende stryk.

Ønsker du overnatting?

Vi tilbyr overnatting til våre gjester, med enkle og koselige boalternativer for enhver smak og pris. Frokosten serveres innendørs, mens lunsj og middag gjerne serveres utendørs rundt vår overbygde bålplass. Vi har også en liten kiosk/butikk i resepsjonen, og servering med alle rettigheter.

Fra majestetiske Jotunheimen snor Sjoa seg via fjellvann, elvedeltaer, juv og fossefall ned mot Gudbrandsdalen. Når den har bygget seg opp til sitt mest kraftige finner den veien gjennom bygda Heidal. Mellom idylliske gårdstun og beitende kyr deler elva dalføret på langs og legger samtidig til rette for elveopplevelser i verdensklasse. Fra mai til oktober myldrer Sjoa og Heidal av glade elvefolk. Enten de deltar på en raftingtur, padler kajakk eller svømmer ned Sjoa på elvebrett, har de en ting felles – gleden ved å oppleve en av verdens beste elver. Blant utvalget av elveaktiviteter gjestene kan fråtse i, så er det rafting i Sjoa som fremdeles troner på toppen som vår mest populære aktivitet. 

GoRafting Sjoa holder til et steinkast unna Sjoas bredd, noe vi har gjort siden vi flyttet hit i 2004. På det historiske tunet som tidligere var Nedre Heidal Skule, tilbyr vi også overnatting i rom, hytter og lavvo. Frokosten, med ferskt hjemmebakt brød, inntar dere i spisestua. Etter dagens aktiviteter byr vi på kaffe og hjemmelaget kake på vårt luftige og regnsikre uteområde. Her fyrer vi også opp bål på kjølige kvelder.

Selv om rafting i Sjoa er vår hovedaktivitet, har vi også et bredt utvalg av andre opplevelser. Vi tilbyr rafting på ulike nivåer i Sjoa, rafting i andre elver, familierafting, juving, elvebrett, rappellering, klatring og mange andre spennende aktiviteter. Vi har også et bredt tilbud av tilpassede pakker. Våre pakker tilfredsstiller alt for bedrifter, skoleklasser og familier til små og store vennegjenger. Du finner all informasjonen du trenger på våre sider.

Har du ønsker om andre opplevelser, ser for deg en helt spesiell raftingtur eller ønsker tilbud på en av våre pakkeopplevelser? Kontakt oss så spesialsyr vi et opplegg som passer dine ønsker.

Flere ulike raftingturer å velge mellom

Korttur

Har du knapt med tid eller bare ønsker å prøve rafting? Rafting i Sjoa er en verdenskjent elveaktivitet og vår korttur gir deg en smakebit på hvorfor.
Varighet: ca. 3 timer

Dagstur

Dette er vår mest populære raftingtur, og det er ikke uten grunn. Rafting i Sjoa er en opplevelse uten sidestykke, både med tanke på elvas utforming og dens omgivelser.
Varighet: ca 5 timer

Åsengjuvet

Åsengjuvet er kjent for sin ekstreme og ville natur. Turen er vår mest krevende elveaktivitet, og strekningen byr på en monumental opplevelse for den eventyrlystne rafter. 
Varighet: ca. 5 timer

Sjoa Dobbel

Norges lengste raftingtur! Opplev alt det beste Sjoa kan by på fra den vidstrakte Murudalen, det dramatiske Åsengjuvet og Sjokoladejuvet for å nevne noe. Om vannstanden er rett får vi også med oss den hektiske Vaskemaskinen.

Varighet: ca. 7–8 timer  

50/50

Dette er den perfekte kombinasjonen av to fantastiske elveaktiviteter: Rafting og elvebrett på samme dag!

Varighet: ca. 7–8 timer

Familierafting

Familierafting er en flott opplevelse, og et godt alternativ når hele familien ønsker å skape gode, varige minner! Familierafting er tilpasset både de som er for unge til å forsøke seg på rafting i Sjoa, og like mye de som ønsker en rolig tilnærming til rafting.

Varighet: ca. 4 timer  

«Fantastisk sted med god service, høy fokus på kundens sikkerhet, god mat og koselige lokaler»

Jon Terje

 

Se video fra Go Rafting Sjoa