Searching Availability...

Opplev alt det beste Sjoa kan by på fra den vidstrakte Murudalen, det dramatiske Åsengjuvet og til Sjokoladejuvet for å nevne noe. Om vannstanden er rett får vi også med oss den hektiske Vaskemaskinen.

Pris: Kr 1.690,- per person
Aldersgrense: 18 år
Starttid: Kl. 10.00
Total varighet: Ca. 7–8 timer 
Vi anbefaler å ta med: Ull/superundertøy og ullsokker

Fra vi begynner ovenfor Åsengjuvet til vi slutter et par kilometer før Sjoa renner ut i Gudbrandsdalslågen, rafter vi over 30 km. Dette gjør turen til Norges lengste fulldags raftingtur. Hvilken seksjon vi rafter først kommer an på vannstanden, men normalt rafter vi dagsturstrekningen på ca 15 km først. Etter en god lunsjpause padler vi så gjennom Åsengjuvet, et vakkert og utilgjengelig vilt juv. Her kommer utfordringene litt tettere enn før lunsj, og lar adrenalinet få bruse litt ekstra i svingene.

Vi gir grundige og tilpassede sikkerhetsinstruksjoner for alle våre aktiviteter. Av oss låner du nødvendig utstyr som våtdrakt, våtsko, hjelm og flytevest.

"Fantastisk flott opplevelse fra start til slutt. Utrolig gjestfrie verter og dyktige raftinginstruktører med sikkerhet i fokus og glimt i øyet."

- naaf