Praktisk informasjon

– når du skal ha det moro i, på og under elva

Go Rafting Sjoa har mer enn 30 års erfaring med elverafting og aktiviteter på elva.

På tur med Go Rafting Sjoa er du garantert å ha med deg guider og andre ansatte som har gjennomgått en grundig opplæring både i sikkerhet, helhetstenking og kundebehandling. For oss er det viktig at du føler deg trygg – når du har det moro!

Når er sesongen?

Sesongen i Sjoa regnes fra 1. mai til 1. oktober, og i denne perioden kan vi arrangere vi turer hver dag for deg og din gruppe. Turene kan bestilles online via denne nettsiden, eller du kan kontakte oss via email eller telefon hvis du vil bestille, eller om du har andre spørsmål.

Vi har også aktiviteter utenom denne sesongen, både vinter, vår og høst. Kontakt oss gjerne om du vi vite mer om dette.

Basen vår

På vår base et steinkast fra Sjoa, finner du resepsjon, overnattingsenheter, spisestue, uteområde for avslapping og lek, utstyrslager og omkledningsrom med dusj, samt badestamp og sauna.

På basen parkerer du forresten fritt bilen mens du er vår gjest, transport til og fra selve aktiviteten står vi for. Enkelt, ikke sant?

Resepsjon

Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld, og her finner du også en liten kiosk, og siden vi har alle skjenkerettigheter kan vi også tilby noe godt for de som har lyst på det, etter at dagens aktiviteter er vel gjennomført.

Ofte stilte spørsmål

Hvor kaldt er det i vannet? Hvor dyp er elva? Hvor mange er det plass til i en båt?

Sikkerhet

Ingen er mer avhengige av din sikkerhet enn oss. Vi lever av, for og med din sikkerhet, og det viktigste med alle aktivitetene våre er at de gjennomføres på en trygg og god måte.

Veibeskrivelse

For å komme til oss, kan du følge god vei helt inn på tunet, eller du kan ta tog eller buss nesten fram.

Fantastisk sted, herlig og seriøse vertskap og guider, ja og med andre ord: tipp topp stemning!

henriette