Overnatting

hos Go Rafting Sjoa
Bestill overnattingLes mer om rafting

Go Rafting Sjoa holder til i lokalene til gamle Nedre Heidal Skule, som ligger flott til på et høydedrag like ved elva Sjoa. Den gamle skolebygningen fra 1922 ligger innerst på området, omkranset av store bjørketrær, grønt gress, frodige jorder, badestamp, sauna og raftingbåter. Her tilbyr vi også overnatting til våre gjester, og med enkle og koselige boalternativer både i rom, hytter og lavvo har vi noe for enhver smak. Frokosten serveres i spisestua i den gamle delen av skolebygningen, mens lunsj og middag gjerne serveres utendørs rundt vår overbygde bålplass. Vi har også en liten kiosk i resepsjonen, og servering med alle rettigheter.

 

Velkommen til Go Rafting Sjoa!

Overnatting i rom hos Go Rafting Sjoa

Rommene våre ligger på rekke og rad i den nyeste delen av bygget, som er fra 1965. Alle de seks rommene er forskjellige, både i utforming og størrelse, og har kapasitet fra fire til sju personer. Alle rommene har køyesenger og de fleste også hems. Fem av rommene har tema fra hver sin verdensdel, noe som gjenspeiler det internasjonale miljøet du finner i Sjoa. Det siste rommet er i lokalene til det tidligere lærerværelset, og har fått navnet Elvesuiten. Ikke fordi rommet er så utrolig mye flottere enn de andre, men fordi det har en fantastisk utsikt mot Sjoa, og ligger litt mer for seg selv.

Nesten alle våre rom er sørvestvendte med flott utsikt mot Sjoa.

Pris pr. person inkludert frokost: 390,-
Sengeplasser: 4–7 per rom.

Prisen inkluderer frokost og sluttvask. Felles dusj og sanitæranlegg i hovedbygget. Dyner og puter finnes på rommene. Sengetøy kan leies her.

«Proffe og hjertevarme. Her er tilbud for barnefamilier og adrenalinsøkende. Og ekstra hyggelig å overnatte»

– jarle

 

Overnatting i hytte hos Go Rafting Sjoa

Vi har to hytter, Roms og Brumund, og de har minst like god utsikt ned til elva Sjoa som det rommene har. Hyttene ligger på et gressdekket platå på nedsiden av hovedhuset og er nylig pusset opp. De fremstår som velholdte og innbydende og er på 15 kvadratmeter.

Hytte Roms inneholder en familiekøye, spisebord med stoler og to lenestoler, og passer godt for inntil tre personer.

Hytte Brumund inneholder en familiekøye og ei lita køye samt spisebord med stoler, og er fin for inntil 5 personer.
Begge hyttene har hver sin platting som bidrar til å skape et trivelig utemiljø for våre gjester.

Pris pr. person inkludert frokost: 390,-
Sengeplasser Roms: 3 personer
Sengeplasser Brumund: 5 personer

Prisen inkluderer frokost og sluttvask. Felles dusj og sanitæranlegg i hovedbygget. Dyner og puter finnes på hyttene. Sengetøy kan leies her.

 

«Gode senger, rene og fine hytter. God frokost. Anbefales»

– karen

 

Overnatting i lavvo hos Go Rafting Sjoa

Om dere ønsker et litt mer villmarkspreg på oppholdet, eller rett og slett ønsker enda mer ren og frisk luft, anbefaler vi våre lavvoer. Lavvoene ligger i utkanten av området vårt og omkranser en egen bålplass. Våre lavvoer er utstyrt med tregulv for økt liggekomfort og bedre hygiene. Dette er et flott overnattingsalternativ om dere ønsker å kombinere med friluftsliv, og kanskje ordne noen av måltidene på leirvis. Av sikkerhetsmessige årsaker har vi ikke fyring i lavvoene, men bålplass med sittebenker rundt, rett utenfor.

Pris pr. person inkludert frokost: Kr 230,-

Prisen inkluderer frokost, tilgang til felles dusj og sanitæranlegg i hovedbygget. Ta med gode liggeunderlag og varme soveposer.

Andre måltider kan bestilles ekstra.

Go Rafting Sjoa har mer enn 30 års erfaring med rafting og aktiviteter på elva.

På tur med Go Rafting Sjoa er du garantert å ha med deg guider og andre ansatte som har gjennomgått en grundig opplæring både i sikkerhet, helhetstenking og kundebehandling. For oss er det viktig at du føler deg trygg – når du har det moro!

Rafting

Fra mai til oktober myldrer Sjoa og Heidal av glade elvefolk, med en ting felles – gleden ved å oppleve en av verdens beste elver. Blant utvalget av elveaktiviteter gjestene kan fråtse i, så er det rafting i Sjoa som fremdeles troner på toppen som vår mest populære aktivitet. 

Brupendling

Du står på brua, på utsiden av rekkverket. Langt under deg fosser Sjoa. Du er solid sikret med klatresele og klatretau, og det eneste du trenger å gjøre er å slippe taket…

Rafting med familien?

Familierafting er tilpasset både de som er for unge til å delta på «voksenrafting» i Sjoa, og de som ønsker en roligere tilnærming til rafting. Vi tilpasser vår familierafting etter vannstand og behov, og gjennomfører turen enten i Øvre Sjoa eller på den mektige Ottaelva. På den måten kan vi alltid tilby en flott tur for hele familien.