Go Rafting Sjoa

– gjesteopplevelser i verdensklasse!
gå til bookingside for raftingLes mer om rafting i Sjoa

Go Rafting Sjoa er et middels stort rafting- og aktivitetsfirma. Vår oppgave er at hver eneste gjest føler seg ivaretatt, både i møte med oss som vertskap og sikkerhetsmessig. Hos oss jobber voksne, glade og åpne mennesker som gir av seg selv for at du som gjest skal få denne opplevelsen.

For å få til dette stiller vi blant annet strenge krav til våre ansatte. Guider og andre ansatte gjennomgår grundig opplæring i hva det vil si å være en del av Go Rafting Sjoa-vertskapet. Dette gjelder alt fra sikkerhet og helhetstenking til kundebehandling. 

Enten du nyter et bedre måltid i spisestua eller ved grillen, er med på våre aktiviteter eller treffer oss på telefon – vi er alle en del av det samme vertskapet som sørger for at akkurat du får det du forventer av oppholdet hos oss. Og kanskje enda litt mer. 

Velkommen til Go Rafting Sjoa!
Rafting i Sjoa | Go Rafting Sjoa | Sjoa

Go Rafting Sjoa har mer enn 30 års erfaring med elverafting og aktiviteter på elva.

På tur med Go Rafting Sjoa er du garantert å ha med deg guider og andre ansatte som har gjennomgått en grundig opplæring både i sikkerhet, helhetstenking og kundebehandling. For oss er det viktig at du føler deg trygg – når du har det moro!

Rafting i Sjoa | Go Rafting Sjoa | Sjoa

Rafting

Fra mai til oktober myldrer Sjoa og Heidal av glade elvefolk, med en ting felles – gleden ved å oppleve en av verdens beste elver. Blant utvalget av elveaktiviteter gjestene kan fråtse i, så er det rafting i Sjoa som fremdeles troner på toppen som vår mest populære aktivitet. 

Familierafting

Hovedfokuset er rettet mot de aller yngste, med lek og moro for hele familien – i trygge omgivelser.
Dette er en fantastisk fin måte å være aktive i naturen – sammen med sine barn.

Andre aktiviteter

Som aktivitetsleverandør har vi lang erfaring med både hva våre gjester ønsker og hva vi er best på å levere. Med snart 30 års fartstid i bagasjen har vi valgt ut et knippe aktiviteter som vi tilbyr ved siden av rafting i Sjoa.

Vi tilbyr rafting- opplevelser tilpasset flere ulike nivåer