Iført fullt elveutstyr følger vi ei mindre elv nedstrøms. For å komme oss ned blir det svømming, hopping, rappellering og vandring i vannet.

Pris: Kr. 950,- pr person
Aldersgrense: Må fylle 15 år i år
Starttid: Kl. 10.00
Total varighet: 5–6 timer
Ta med: Niste og gode joggesko/lette fjellsko (vil bli vått). Vi anbefaler også at du tar med ull/superundertøy og ullsokker. 

Juving, også kjent under navnet «canyoning», har sin opprinnelse i Alpene og er en populær fritidsaktivitet i området. I vår umiddelbare nærhet finnes det flere juv som egner seg svært godt til denne spennende aktiviteten. Med en blanding av klyving og klatring over stokk og stein, svømming i friskt fjellvann og frivillig hopping i dype kulper fra stor høyde, tar vi oss nedover langs det trange juvet. Her er det også mulig å svømme inn bak et realt fossefall.  Noen steder trenger vi tau for å sikre oss trygt ned og forbi vanskelige partier.

Turen er middels krevende, men passer for alle med normal fysikk og styrke. Transport er inkludert. De som ønsker det kan avslutte med en varm dusj på vår base etter turen.

Vi gir grundige og tilpassede sikkerhetsinstruksjoner for alle våre aktiviteter. Av oss låner du nødvendig utstyr som våtdrakt, hjelm og flytevest.

Book juving 

Searching Availability...