Siden oppstarten i 1989 har Go Rafting Sjoa levert elveopplevelser i verdensklasse. Tusenvis av gjester har deltatt på våre trygge, men spennende aktiviteter. I tillegg har de spist godt, sovet godt og generelt trivdes som våre gjester.  I løpet av disse årene har vi bygget opp en unik kompetanse som totalleverandør av utendørsaktiviteter. Vi er derfor trygge på at vi gir deg akkurat den opplevelsen du og din gruppe er ute etter.

Med bakgrunn i vår lange erfaring setter vi sammen flere pakker som vi mener tilfredsstiller de aller fleste behov. Enten du arrangerer en utflukt med bedriften, skoleklassen, idrettslaget eller gode venner, finner vi et godt opplegg til deg. Selv om rafting i Sjoa er vår mest populære aktivitet, har vi et utall av andre aktiviteter som enkelt lar seg kombinere med rafting.

Om du ikke finner en pakkeløsning som passer ditt behov her, håper vi du tar kontakt så vi kan skreddersy en løsning som tilfredsstiller dine ønsker.

 

Velkommen til Go Rafting Sjoa!

Gruppetur med firmaet, klassen eller venner? Vi har flere ulike pakker å tilby.

Rafting i Sjoa | Go Rafting Sjoa | Sjoa

Pakker for firmaet

Flere av våre kunder er bedrifter. Vi tilrettelegger oppholdet for små og store firmagrupper, enten budsjettet er trangt eller romslig. Med naturen som ramme, tilpasser vi aktivitetene til deres ønsker. Enten dere er ute etter adrenalinpumpende opplevelser i røffe farvann eller rafting av roligere karakter, er vi sikre på at vi og Sjoa finner en balanse som passer deg.

Rafting i Sjoa | Go Rafting Sjoa | Sjoa

Pakker for skoleklasser

Vi har lang erfaring med opphold og arrangementer for skoleklasser. På vår base, som tidligere var Nedre Heidal Skule, har det vært holdt skoleaktiviteter siden 1922. Selv om det nok var lite rafting og noe strengere kustus på «oppholdet» på den tiden, håper vi at både lærere og elever vil oppleve noe av bygningens historie under oppholdet hos oss.

Rafting i Sjoa | Go Rafting Sjoa | Sjoa

Pakker for venne- og familiegrupper

Enten du skal arrangere 50-årslag med vennegjengen eller planlegger en real utflukt med familien – vi har erfaringen og aktivitetene du trenger for at dere får den opplevelsen dere er ute etter. For alle mellom sju og 100 år.

Pakker for lag og foreninger

Go Rafting Sjoa har levert aktiviteter og opplevelser til lag og foreninger i tre tiår. Vi vet hvordan du skal få den beste opplevelsen, enten det er med speidergruppa, fagforeningen, institusjonen eller syklubben. 

Om du ikke finner en pakkeløsning som passer ditt behov her, håper vi du tar kontakt så vi kan skreddersy en løsning som tilfredsstiller dine ønsker.

Go Rafting Sjoa har mer enn 30 års erfaring med rafting og aktiviteter på elva.

På tur med Go Rafting Sjoa er du garantert å ha med deg guider og andre ansatte som har gjennomgått en grundig opplæring både i sikkerhet, helhetstenking og kundebehandling. For oss er det viktig at du føler deg trygg – når du har det moro!