Familierafting i Sjoa

– en spennende opplevelse for alle!
book familierafting Praktisk informasjon om rafting i Sjoa

På familierafting er hovedfokuset rettet mot de aller yngste, med lek og moro for hele familien – i trygge omgivelser.
Dette er en fantastisk fin måte å være aktive i naturen – sammen med sine barn.

Ønsker du overnatting?

Vi tilbyr overnatting til våre gjester, med enkle og koselige boalternativer for enhver smak og pris. Frokosten serveres innendørs, mens lunsj og middag gjerne serveres utendørs rundt vår overbygde bålplass. Vi har også en liten kiosk/butikk i resepsjonen, og servering med alle rettigheter.

Familierafting er en flott opplevelse, og et godt alternativ når hele familien ønsker å skape gode, varige minner! Familierafting er tilpasset både de som er for unge til å forsøke seg på rafting i Sjoa, og like mye de som ønsker en rolig tilnærming til rafting. Vi tilpasser vår familierafting etter vannstand og behov, og gjennomfører turen enten i øvre Sjoa eller på den mektige Ottaelva. På den måten kan vi alltid tilby en flott tur for hele familien.

Familierafting i Øvre Sjoa eller på den mektige Ottaelva

Familierafting i Øvre Sjoa

Etter at Sjoa har fosset seg gjennom gjel og høye fall finner den etterhvert et rolig leie. Og det er her, i den majestetiske Sjodalen, omgitt av snødekte tinder og idylliske setervoller, at vi starter ferden vår.

Familierafting i Ottaelva

Den mektige Ottaelva er ei stor og bred elv, med vekselvis rolige partier og fine, oversiktlige stryk. Med sin umiskjennelige blågrønne farge er Ottaelva en av landets 20 største vassdrag, og den sideelva som tilfører mest vann til Gudbrandsdalslågen.

Familierafting var skikkelig morsomt. Profesjonelt og sikkert opplegg!

petter

 

Se video fra Go Rafting Sjoa