Etter at Sjoa har fosset seg gjennom gjel og høye fall finner den etterhvert et rolig leie. Og det er her, i den majestetiske Sjodalen, omgitt av snødekte tinder og idylliske setervoller, at vi starter ferden vår.

Pris: Kr 690,- per person
Aldersgrense: Må fylle 7 år i år
Starttid: Kl. 11.00
Total varighet: Ca 4,5 timer 
Vi anbefaler å ta med: Ull/superundertøy og ullsokker

Ved noen strekninger opplever dere hvor raskt elva skifter karakter, fra rolig og duvende til brå og vannsprutende. Underveis stanser vi kanskje ved et av bølgetogene, hvor vi plumper uti vannet. Èn etter èn kjenner vi hvordan elvas krefter fører oss ned et av de morsomme bølgetogene, før guiden sørger for å geleide oss inn i en stor og trygg bakevje.

Etter ca 5 kilometer med lek, moro og gode naturopplevelser er det tid for å gå i land. Her venter bussen som frakter oss trygt tilbake til utgangspunktet hvor det er mulighet for dusj og varmt drikke.

Vi gir grundige og tilpassede sikkerhetsinstruksjoner for alle våre aktiviteter. Av oss låner du nødvendig utstyr som våtdrakt, våtsko, hjelm og flytevest.

Book familierafting i Øvre Sjoa

Searching Availability...

«Svært flinke og hyggelige guider. Flott service fra vertskapet. Vi hadde med flere barn og alle opplevde det som trygt OG spennende»

lise