Den mektige Ottaelva er ei stor og bred elv, med vekselvis rolige partier og fine, oversiktlige stryk. 

Pris: Kr 690,- per person
Aldersgrense: Må fylle 7 år i år
Starttid: Kl. 11.00 eller 16.00
Total varighet: Ca 4,5 timer 
Vi anbefaler å ta med: Ull/superundertøy og ullsokker

Med sin umiskjennelige blågrønne farge er Ottaelva en av landets 20 største vassdrag, og den sideelva som tilfører mest vann til Gudbrandsdalslågen.

På grunn av utbygging vil Ottaelva fra 2020 dessverre kun være tilgjengelig noen få dager i sesongen. Denne perlen av en tur anbefales! Alle andre dager tilbyr vi familierafting i Øvre Sjoa.

Guiden tilpasser turen etter deltagernes alder og ønsker, og går enten gjennom de høye bølgene, eller fører båten på trygg avstand utenom. Turen har fokus på en blanding av lek og spenning tilpasset også de aller minste, og vi setter av tid til både hopping fra klipper og svømming i kontrollert farvann.

Etter ca. 12 kilometer med opplevelser går vi i land rett ved småbyen Otta, og dere transporteres tilbake til Go Rafting Sjoa. Turen avsluttes på tunet, med kaffe, saft og kake, og en god og varm dusj.

Vi gir grundige og tilpassede sikkerhetsinstruksjoner for alle våre aktiviteter. Av oss låner du nødvendig utstyr som våtdrakt, våtsko, hjelm og flytevest.

Book familierafting i Ottaelva

Searching Availability...

«Fantastisk tur hvor hele familien fikk lekt seg. Kan gi våre varmeste anbefalinger. Koselig sted, topp guide, fantastisk god banankake og en uforglemmelig dag:0)»

grete