Dette er den samme turen som "Familierafting i Øvre Sjoa", men her møter man direkte hos Sjodalen Hyttetun og Camping, Sjodalsvegen 1234, 2683 Tessand.
Perfekt for de som kommer fra vest!

Pris: Kr 690,- per person
Aldersgrense: Må fylle 7 år i år
Starttid: Kl. 12.00
Total varighet: Ca 2,5-3 timer
Vi anbefaler å ta med: Ull/superundertøy og ullsokker

Dette er den samme turen som "Familierafting Øvre Sjoa", men her møter man direkte hos Sjodalen hyttetun og Camping, Sjodalsvegen 1234, 2683 Tessand. Perfekt for de som kommer fra vest!
Turen starter kl 12.00 og oppmøtetid er 15 minutter før.
Blir det fullt setter vi også opp tur kl 17.00.

Vi starten ferden vår i den majestetiske Sjodalen, omgitt av snødekte tinder og idylliske setervoller. Ved noen strekninger opplever dere hvor raskt elva skifter karakter, fra rolig og duvende til brå og vannsprutende. Underveis stanser vi kanskje ved et av bølgetogene, hvor vi plumper uti vannet. Èn etter èn kjenner vi hvordan elvas krefter fører oss ned et av de morsomme bølgetogene, før guiden sørger for å geleide oss inn i en stor og trygg bakevje.

Etter ca 5 kilometer med lek, moro og gode naturopplevelser er det tid for å gå i land. Her venter bussen som frakter oss trygt tilbake til utgangspunktet hvor det er mulighet for dusj og varmt drikke.

Aldersgrense er det året du fyller 7 år, og turen passer for familier og andre som vil ha en snill men morsom tur.

Vi gir grundige og tilpassede sikkerhetsinstruksjoner for alle våre aktiviteter. Av oss låner du nødvendig utstyr som våtdrakt, våtsko, hjelm og flytevest.
Navneliste med alder, høyde, vekt og skostørrelse gis oss i forkant, gjerne ved bestilling.

Book familierafting fra Sjodalen Hyttetun

Searching Availability...

«Svært flinke og hyggelige guider. Flott service fra vertskapet. Vi hadde med flere barn og alle opplevde det som trygt OG spennende»

lise