Elveopplevelser med familie og venner

med Go Rafting Sjoa
Ta kontakt for å booke gruppeturLes mer om Go Rafting Sjoa

Enten du skal arrangere 50-årslag med vennegjengen eller planlegger en real utflukt med familien – vi har erfaringen og aktivitetene du trenger for at dere får den opplevelsen dere er ute etter, for alle mellom 7 og 100 år.

Siden 1989 har vi arrangert rafting og andre aktiviteter på, i og ved Sjoa elv. I løpet av denne tiden har vi gjort oss noen erfaringer rundt hvilke aktiviteter og øvrige tilbud som passer best for venne- og familiegrupper. Kjernen i vårt aktivitetstilbud er selvfølgelig rafting i Sjoa – Nord-Europas fremste alternativ for elveaktiviteter. I tillegg har vi også andre gode alternativer som elvebrett, brupendling, grottevandring, juving m.m. Vi tilpasser aktivitetene til deres ønsker og behov, både med hensyn til varighet, utfordringer og deltakernes alder. 

Avhengig av interesse innkvarteres dere i temarom, hytte eller lavvo. Middag serverer vi gjerne ved ankomst, enten i vår sjarmerende spisestue eller utendørs rundt bålet. Frokosten serveres med nybakt brød og et godt utvalg av pålegg og tilbehør, og etter en lang dag utendørs kan dere returnere til basen for en varm dusj, noe varmt eller kaldt og drikke, lunsj, litt hjemmebakt kake eller kanskje badestamp og sauna?     

Nedenfor finner du noen av våre mest populære pakker for grupper, og vi håper de faller i smak. Ta kontakt dersom du ønsker mer av noe eller mindre av noe annet. 

 

Velkommen til Go Rafting Sjoa!

Våre mest populære guppepakker

Raftinghelg

Kr 2.020,- pr person i lavvo
Kr 2.340,- pr person i temarom og hytte
Program

Fredag: 
-Ankomst og innsjekk i lavvo, temarom eller hytte
-Kvelden nytes etter eget ønske
-Kveldsmat eller middag kan forhåndsbestilles

Lørdag:  
Tradisjonell frokost med hjemmebakt brød
Dagstur rafting, varm lunsj inkludert
-Brupendelhopp kan bestilles ekstra
-Real 2-retters grillmiddag serveres utendørs

Søndag:  
Tradisjonell frokost med hjemmebakt brød
Andre aktiviteter kan bestilles ekstra
-Utsjekk og avreise

Ønsker du utendørs overnatting i lavvo eller lun overnatting innendørs? Eller ønsker mer av noe og mindre av noe annet? Vi tilpasser pakken etter dine ønsker og behov – kontakt oss i dag.

Kort raftinghelg

Kr 1.550,- pr person i lavvo
Kr 1.710,- pr person i temarom og hytte
Program

Dag 1:
Ankomst til innsjekk i lavvo, temarom eller hytte
– Lunsj
-Rafting i Sjoa
Real 2-retters grillmiddag serveres utendørs

Dag 2:
Tradisjonell norsk frokost med hjemmebakt brød
Andre aktiviteter kan bestilles ekstra
-Utsjekk og avreise

Ønsker du utendørs overnatting i lavvo eller lun overnatting innendørs? Eller ønsker mer av noe og mindre av noe annet? Vi tilpasser pakken etter dine ønsker og behov – kontakt oss i dag.

Go Rafting Sjoa har mer enn 30 års erfaring med rafting og aktiviteter på elva.

På tur med Go Rafting Sjoa er du garantert å ha med deg guider og andre ansatte som har gjennomgått en grundig opplæring både i sikkerhet, helhetstenking og kundebehandling. For oss er det viktig at du føler deg trygg – når du har det moro!